Blog Euro 2020 Jalkapallo NetBet FI Vedonlyönti

Jalkapallon EM-kisojen monivetovinkit ja ennusteet – maanantai 21. kesäkuuta


Jalkapalloexperttimme on kerännyt yhteen parhaat vedonlyöntivinkit maanantain 21. kesäkuuta Euro 2020 -otteluista. Valitsemalla nämä neljä tarjontaa ja kokoamalla ne yhteen neljäkertaiseksi monivedoksi, voit voittaa mukavaa juhannusrahaa ensi viikonlopulle.
Jalkapallon EM-kisoja on nyt pelattu viikon ajan ja jyvät alkavat pikku hiljaa erottua akanoista. Kaikki mahdollisuudet ovat kuitenkin vielä auki, mikä tekee maanantain otteluista erittäin mielenkiintoisia.

Lohkovaiheen lähestyessä loppua, maanantaina pelataan poikkeuksellisesti neljä ottelua. Hollannissa potkaistaan käyntiin Hollanti vs Pohjois-Makedonia kello 19.00 ja samaan aikaa Itävalta aloittaa viimeisen lohkovaiheen ottelunsa Ukrainaa vastaan. Olemme luottavaisia, että sekä Hollanti että Itävalta nappaavat voiton, mutta kertoimien perusteella Itävallan voitto on hieman epävarmempi. Hollannin voitolle on annettu selkeä 20/73 kerroin Pohjois-Makedonian ollessa selkeä altavastaaja 39/4 kertoimella. Kuten sanottu, Itävallan voittoa ei pidetä ollenkaan niin selkeänä. Itseasiassa pienin kerroin tähän otteluun on annettu tasapelille, kertoimen ollessa 20/21. Ukrainan ja Itävallan voittokertoimilla ei ole juurikaan eroa Itävallan voittokertoimen ollessa 11/4 ja Ukrainan 51/20. Päätit veikata kumpaa tahansa, veikkauksen osuessa oikeaan, saat kartutettua kassaasi mukavasti.

Kello 22.00 puolestaan alkaa kaksi suomalaiselle jalkapallolle erittäin tärkeää ottelua, kun Suomi kohtaa Belgian ja Venäjä Tanksan. Belgia johtaa lohkoa selkeäsi, mutta muiden joukkueiden kannalta kaikki on vielä auki. Suomi taisteli Venäjää vastaan sitkeästi ja jos Suomen maali ei olisi ollut hiuksen hienosti paitsio, olisi ottelun lopputulos saattanut olla täysin toinen. Tanskalla on kovimmat paineet voittaa sillä tappio Suomea ja Belgiaa vastaan tarkoittaa, että tasapeli ei riitä Tanskalle jatkopaikkaan.

NetBetin sivuilta löydät lukuisia upeita tarjontoja ja kertoimia näihin otteluihin. Lue vedonlyöntivinkkimme, kirjaudu tilillesi ja aseta vetosi!

Hollanti voittaa Pohjois-Makedonian ja molemmat joukkueet tekevät maalin – 33/20

Tämän ottelun pitäisi olla suht helppo voitto Hollannille, vaikkakin Hollanti on jo varmistanut jatkopaikkansa ja paineet voittoon ovat melko matalat. Pohjois-Makedonia on kuitenkin ehkä aavistuksen yllättäen onnistunut tekemään maalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja uskomme, että myös tällä kertaa maaliverkko heiluu kummassakin päässä.

Itävalta voittaa Ukrainan – 11/4

Koska ottelusta odotetaan todella tiukkaa, ovat kertoimet tähän valintaan todella makoisat. Uskomme, että Itävalta tulee lopulta viemään ottelun melko selkeästi eikä kertoimet edusta tällä kertaa koko totuutta.

Tanska voitttaa Venäjän ja molemmat joukkueet tekevät maalin – 51/20

Myönnämme, että tämä valinta on osittain tunteiden ohjaama, mutta uskomme silti, että Tanskalla on todella kova halu voittaa tämä ottelu, mikä tulee näkymään kentällä. Ottelusta on odotettavissa todella kovaa vääntöä ja uskomme, että molemmat joukkueet tekevät maalin, mutta lopulta Tanska kuitenkin vie ottelun.

Suomi ja Belgia tasapeli – 19/5

Suomi lähtee otteluun altavastaajana, mutta jos katsotaan Huuhkajien puolustuksen tasoa kahdessa edellisessä ottelussa, uskomme, että Suomi pystyy pitämään Belgian aisoissa. Kun otetaan huomioon myös se, että Belgia on jo varmasti jatkossa, joukkue tulee välttämään turhia riskejä, jottei kortit tai loukkaanutmiset tule vaikuttamaan negatiivisesti jatkopeleihin, joihin Belgia on jo suunnannut katseena. Veikkauksemme on että, Suomi tekee ottelun ensimmäisen maalin, mutta Belgia tasoittaa lopulta.

*Kertoimet ovat paikkansapitävät blogin julkaisuhetkellä ja voivat muuttua.